LA DIRECTORA

Hola, em diuen Xelo soc mare d’una xica i dos xics de 19, 15 i 8 anys respectivament. Des de la meua infància vaig saber que em dedicaria a l’educació i així vaig emprendre el meu camí en la formació adequada. Soc mestra en Educació Infantil i en Primària, mestra en Pedagogia Terapèutica i Màster en Psicomotricitat Vivenciada, però també soc Tècnic Especialista encara que la meua passió és la pedagogia Montessori, per aqueixa raó soc Assistent *Montessori 0-3 *AMI i en l’actualitat estic cursant la formació de Guia Montessori 0-3 AMI.

Com apassionada del meu treball que soc, gaudisc moltíssim a la meua escola cada dia. Rebre a les famílies cada matí ens acosta mútuament, organitzar les activitats i els ambients, preparar els materials que utilitzarem, programar eixides diverses i altres activitats pròpies de la direcció absorbeixen les hores diàries.

Vaig obrir aquesta escola l’any 2003 amb la intenció d’oferir una cosa diferent a l’existent, i així continua sent en l’actualitat. Després d’un parèntesi de quatre anys en què vaig dedicar un temps a la meua família i a seguir la meua formació vaig reprendre la direcció de l’escola al juliol de 2016 fent un canvi radical cap a la pedagogia *Montessori, amb aqueix canvi portem ja dos anys intensos en els quals pose tota la meua experiència i els meus anys de formació i reflexió al servei d’una nova pedagogia més humanista, per a la PAU i adaptada a les necessitats de les noves generacions.

Abrir chat