PRESENTACIÓ I ACCÈS

INTRODUÏSCA LES CREDENCIALS D’ACCÉS

PRESENTACIÓ

La nostra escola El Boriol Montessori entén la importància de crear un vincle estret entre les famílies i el xiquet. Per aqueixa raó existeixen diferents formes de comunicació entre nosaltres.

Quotidianament: les famílies poden parlar amb la guia del seu fill cada dia als matins ja que estarà en el centre per a rebre’ls.

De tant en tant: les famílies reben imatges o vídeos dels seus fills treballant en el col·le o al pati de jocs, que els donen detalls de com estan treballant i el molt que gaudeixen cada dia. Sabem que és un gran plaer per a les famílies rebre noves imatges del seu fill/a en el seu entorn escolar.

Dues vegades per curs: les famílies són rebudes per a una entrevista amb la tutora per a valorar el seu benestar, el seu comportament, els seus aprenentatges Montessori.

Tres vegades per any: es realitzen reunions col·lectives i generals. És el moment per a tot l’equip del *Boriol *Montessori de parlar d’aquesta pedagogia i sobre el treball previst per a les setmanes següents.

En aquest apartat trobàreu informació i documents relacionats amb el funcionament diari de l’escola. També podreu veure algunes fotos dels vostres fills i vídeos. Només *teneis que posar l’usuari i la contrasenya que us correspon.

Abrir chat