ELS NOSTRES IDEALS I EL NOSTRE LEMA

“La vida d’un xiquet és com un full de paper en què cada transeünt deixa una empremta”

Anònim

Així, doncs, amb este lema tan verdader concebem que el pas per la nostra escola és primordial per a deixar una empremta molt gran en el cor de les famílies i que sempre guarden en el seu record tots els grans moments viscuts i disfrutats en El Boriol. Tenint en compte que els sis primers anys de vida d’un xiquet són essencials per al seu desenrotllament integral considerem que les experiències viscudes en el nostre cole han de ser molt significatives per a ells.

Sabem que l’escola infantil és la porta d’entrada a l’escola “de majors” i li’ls oferixen les màximes oportunitats perquè els xiquets aprenguen i visquen al seu ritme, però no sols a ells, sinó també les seues famílies.

Els nostres projectes estan molt ben pensats i organitzats per a garantir tots eixos aprenentatges a través de les experiències, per a això es requerix una profunda documentació i una exhaustiva reflexió i anàlisi per al procés d’avaluació a què li dotem de gran importància.

Conjuntament, el tracte a les famílies és molt pròxim, ja que considerem que el nostre treball no estaria ben sustentat sense el suport d’estes. La nostra escola, és una ESCOLA OBERTA, açò significa que és transparent, que els familiars acudixen i entren lliurement per les nostres instal·lacions, els moments d’entrada i arreplega són fonamentals per a mantindre eixes relacions i nosaltres les aprofitem.

Abrir chat