INSTAL·LACIONS

En EL BORIOL Montessori comptem amb unes instal·lacions dissenyades perquè cada grup dispose de la seua aula d’activitats diferenciada. Totes elles, amb calefacció, climatitzades, equipades i adaptades a les diferents edats dels xiquets que les utilitzen. Les aules són àmplies, acollidores, confortables i compten amb llum i ventilació natural. Els colors utilitzats per a la seua decoració estan triats amb molt afecte per a expressar un ambient agradable i que invite al moviment, a la concentració o al descans segons les necessitats del moment.

Tot el centre disposa d’una àmplia gamma de mobiliari que es renova constantment i d’una gran varietat de materials a la disposició dels xiquets.

El Centre disposa de:

  • En l’interior quatre aules amb neteja inclòs, cuina, sala d’usos múltiples, despatx de direcció, neteja d’adultos-lavanderia, i dormitori de bebés.
  • En l’exterior 500m2 de pati dividit en zones d’ombra, zones de sol, pati de bebés (amb sòl encoixinat) , zona vallada amb piscines infantils, una gran arenera d’uns 40m2 i zona per a hort ecològic.

 

Abrir chat