PROCÉS D’ADMISSIÓ

Els alumnes que acudeixen a la nostra escola ho fan per a diverses raons, entre ells es troben les metes educatives de les famílies per als seus fills, Són famílies compromeses amb l’educació des de la més tendra infància i comprenen la importància de crear-los una bona base educativa en l’etapa 0-3. Aquestes famílies reconeixen i entenen els principis. de la doctora Montessori als quals som fidels seguidors pels resultats obtinguts i perquè la neurociència els secunda amb diversos estudis entre els quals es troben els de Steve Hughes (president de l’Acadèmia Americana de Neurociència Pediàtrica) que diu : “Montessori és el millor mètode d’aprenentatge basat en el desenvolupament del cervell humà”, però a més, les famílies participen en el projecte educatiu, participant en algunes de les activitats que organitzem.

És important que els seus fills acaben tot el cicle escolar Montessori per a observar i valorar els resultats.

Els passos a seguir per a formar part del nostre centre són:

  1. INVESTIGAR; explorar el nostre lloc web, Instagram i Facebook per a obtindre més informació visual sobre el nostre treball i la filosofia Montessori. Parlar amb famílies que ja acudeixen o han acudit al Boriol Montessori perquè els puguen donar la seua opinió.
  2. CONTACTAR:
    • Formulari: per a una primera presa de contacte heu d’emplenar una sol·licitud emplenant totes les dades perquè puguem posar-nos en contacte amb vosaltres.

FORMULARI DE CONTACTE PER A ADMISIÓ

    • Whatsapp: a través de missatges de whatsapp al 675 684 643 també ens podem posar en contacte per a concertar una entrevista però encara així se us demanarà emplenar el formulari de la web.
  1. VISITA: després de rebre el formulari ens posarem en contacte amb vosaltres per a concertar una visita i així fer-vos conéixer una mica més sobre la nostra escola i la pedagogia Montessori.
  2. MATRÍCULA: La formalització de la matrícula es fa de la següent forma; una vegada feta l’entrevista i resoltes tots els dubtes, les famílies formalitzen la matrícula en presentar tota la documentació sol·licitada i abonar la quantia de la matrícula per transferència bancària.
  3. PARTICIPEU: com qualsevol altra família del centre podeu acudir i participar en totes aquelles xarrades i tallers que organitzem per a acostar més la pedagogia a les vostres llars.
  4. DEMANDA: tenim una gran demanda de places, per aqueixa raó es recomana una sol·licitud primerenca. S’accepten sol·licituds durant tot l’any. En cas que no hi haja places disponibles els sol·licitants sereu inclosos en una llista d’espera.

En nom de tot l’equip del Boriol Montessori us donem una càlida benvinguda a la nostra escola, la vostra escola. Us prometem passar moments molt feliços.

Abrir chat