LA DIRECTORA

Hola, em dic Xelo, soc mare de tres fills i des de la meua infància vaig saber que em dedicaria a l’educació i així vaig emprendre el meu camí en aquest món tan meravellós dels xiquets. Sempre he pensat que la formació és molt important, així vaig realitzar els meus estudis de mestra en Educació Infantil i Primària, especialista en Pedagogia Terapèutica i Màster en Psicomotricitat Vivenciada, però la meua gran passió és la pedagogia Montessori, per aqueixa raó soc Assistent Montessori 0-3 I 3-6 de AMI i Guia Montessori 0-3 AMI.

Com apassionada del meu treball que soc, gaudisc moltíssim a la meua escola cada dia. Rebre a les famílies cada matí ens acosta mútuament, organitzar les activitats i els ambients, preparar els materials que utilitzarem, programar eixides diverses i altres activitats pròpies de la direcció absorbeixen les meues hores diàries.

Vaig obrir aquesta escola l’any 2003 amb la intenció d’oferir alguna cosa diferent de l’existent, i així continua sent en l’actualitat. Després d’un parèntesi de quatre anys en què vaig dedicar un temps a la meua família i a seguir la meua formació vaig reprendre la direcció de l’escola al juliol de 2016 fent un canvi radical cap a la pedagogia Montessori, amb aqueix canvi portem ja uns anys intensos en els quals pose tota la meua experiència i els meus anys de formació i reflexió al servei d’una nova pedagogia més humanista, orientada a educar per a la PAU i adaptada a les necessitats de les noves generacions sense perdre els nostres orígens com a humans i el que ens caracteritza.

Abrir chat