PRESENTACIÓ

És un centre d’educació infantil amb unes característiques pròpies que ens fan anar més enllà del concepte tradicional de guarderia. SOM UN CENTRE D’EDUCACIÓ INFANTIL.

Concebem el 0-3 des d’un altre punt de vista al purament tradicional i per esta raó es va crear este centre l’any 2003, després de molts anys de desig i organització perquè tot estiguera ben pensat i organitzat.

El nostre centre està autoritzat per la Conselleria d’Educació des de 2009, la qual cosa implica que els alumnes que acudixen al nostre centre es beneficien dels bons infantils que els ajuden a cobrir part de la mensualitat segons l’Orde 27/2016, de 14 de juny, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Des dels nostres inicis han passat centenars de xiquets i xiquetes amb les seues famílies. Hem viscut grans moments que sempre seran inoblidables però desitgem continuar compartint i disfrutant durant moltíssim més temps i per a això reflexionem, ens avaluem, millorem amb el temps, seguim sempre en formació, ens adaptem als temps i a les nous models de família. En definitiva, CREIXEM amb els nostres alumnes dia a dia.

Creem un ambient acollidor, familiar que reflectix l’atenció, l’atenció i l’afecte cap als xiquets, ric en estímuls i afectes i amb un tracte personal i individualitzat.

Abrir chat