El tancament de totes les escoles al març de 2020 va ser un dur colp per als xiquets i per a les famílies que havien de continuar treballant encara en temps de Pandèmia, encara que en aquells dies encara no se sabia gran cosa del que estava succeint i semblava que només es donaven pals a l’aigua.

Passem aqueix temps d’incertesa vivint entre diverses emocions i sentiments. Vam mantindre contacte amb els nostres alumnes i les seues famílies a través de vídeos, crides, etc però ens tiràvem mútuament de menys.. i quan vam poder tornar a obrir ací estàvem tot l’equip per a rebre de nou a tot el nostre alumnat i a les seues famílies, era a la fi de Juny.

Des de l’ajuntament de la nostra localitat, Oliva, ens van fer un reconeixement per haver estat disposades a obrir les nostres portes quan pensem que era important donar una resposta el més ràpida possible a tots els xiquets i xiquetes que necessitaven ja entrar en un mínim de normalitat. I ací estàvem i estem des de llavors, seguint els protocols de seguretat corresponents i felices.

Abrir chat